12½ Jaar

In september 1995 verscheen een speciale jubileum CD met daarop een collectie van mooiste melodieën. Meer dan 12½ JAAR, 25 gouden en platina platen, talloze publieksprijzen, een Gouden Tulp en verkopen van meer dan 5 miljoen exemplaren markeren het jubileum van Berdien Stenberg. Een artieste, die is uitgegroeid tot een van Europa’s meest vooraanstaande fluitistes.

Tracklist:

  1. Jubileummedley
      a Rondo Russo
      b Vivace
      c Morning Mood
      d Minuet
      e Finale
      f Fire Dance
  2. Danzas Españolas
  3. Eine Kleine Nachtmusik
  4. Clarinetconcert - Thema Out of Africa
  5. Voi Che Sapete
  6. Alleluja
  7. Rondo Alla Turca
  8. Seasonal Japanies Melodies
      a Dodoka De Haru
      b Natsu No Omoide
      c Sato No Aki
      d Pechika
  9. Les Oiseaux Tristes du Zuiderzee
10. Concerto pour une Voix
11. Medley
      a Une Fille de Trois Pays
      b Dominique
      c Le Printemps
12. Roses from the South
13. Medley
      a Un Jour un Enfant
      b Cent Mille Chansons

 

Albums

Haar vooralsnog laatste album bracht Berdien uit in 1997. Het is een Grootste Successen album, dat een afs.. »
In het najaar van 1996 tekende Berdien een contract met de Amerikaanse televisie. Via PBS (Public Broadcasting System) zonden 340 stations coa... »
Deel II van het Amerikaanse dubbelalbum. »
Stuk voor stuk juweeltjes uit Berdien’s samenwerking met Tom Parker, Dick Bakker, Harry van Hoof, Jaap van Zweden, Richard Clayderman, Alan Pa.. »
In het najaar van 1996 verscheen haar album ‘It’s a Small World’, met de mooiste Disney-melodieën.. »
In september 1995 verscheen een speciale jubileum CD met daarop een collectie van mooiste melodieën. Meer dan 12½ jaar, 25 gouden en platina pla.. »
De CD ‘The Brandenburgs’, voorjaar 1995, markeerde een hernieuwde samenwerking met Jaap van Zweden en Tom Parker. Een schitterende CD.. »
Berdien Stenberg’s CD ‘Melodies d‘Amour’, heeft het Franse chanson als thema. Schitterende, klassiek melodieën als Jacques Brel’s ‘Ne me quitte pas’,.. »
Berdien Stenberg vertoeft veel in Japan en zij maakte op deze reizen kennis met de typische klanken van de Japanse samenleving. Zij zegt hierover: “De Japa.. »
In 1990, het Mozart-jaar, maakte zij de CD ‘De Toverfluit’. Deze CD, die onder leiding van Andrew Powell werd geproduceerd en werd opgenom.. »
‘Amour pour Amour’, met Richard Clayderman, gaf Berdien de mogelijkheid zich te presenteren in Frankrijk en met succes! Zowel met Richar.. »
Dat Berdien Stenberg in Europa een absolute topper werd, bewees zij in 1988 en 1989, toen zij werkte met achtereenvolgens orkestleider James La.. »
In 1987 maakte Berdien met Tom Parker de LP ‘Pirouette’. Een prachtig werk met schitterende dansmuziek uit de 19de eeuw. Berdien hiero.. »
Haar LP ‘Christmas’ (1986), die in minder dan 3 weken ‘goud’ werd, was het begin van een samenwerking met Tom Parker, die wereld.. »
Voor het album ‘All Seasons’ (1985) liet Berdien zich inspireren door de jaargetijden. Het album bevat prachtige opnames van Vivaldi, Chopin en Hay.. »
Het album ‘Ode aan Amadeus’ (1985) maakt Berdien Stenberg samen met Jaap van Zweden. Dit album werd een absoluut verkooprecord en werd .. »
Het schitterende en speelse album ‘Berdinerie’, voortreffelijk georkestreerd door Harry van Hoof, verscheen in 1984. ‘Berdinerie’ bleek een wa.. »
Berdien Stenberg, die op haar eigen karakteristieke wijze minstens zes platenmaatschappijen in 1983 tot een contract afdwong, koos voor Phonogram .. »
Met ‘Rondo Russo’ brak Berdien Stenberg als een komeet door als solo artieste. Haar eerste album was echter een opname die Berdien samen met.. »